fakof
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez leffGienek to muzeum ........
[ Dodano: Czw 17 Mar, 11 15:33 ]
poza tym muzeum mnie jakoś nie przeraża i tak pewnie kupię coś muzealnegosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaa co jest na egzaminie?
Ja natomiast zdawałem egzamin w Lublinie (w W-wie z terminem był jakiś dramat, 2 miechy czy cuś, a Lublin dosyć dobrze znam i termin był za 2 tygodnie) na Hondzie XL 125 Varadeo.
W dniu egzaminu wziąłem wczesnie rano 2 godziny żeby zapoznać się z maszyną (godzinka na placu, godzinka w trasie egzaminacyjnej) i wio.
15 osób zdawało, 10 przeszło na plac, 2 osoby poległy na manewrach, 8 wyjechało na miasto, 4 wróciły samochodem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffnie porownuj gs500 do horneta ... roznica miedzy nimi jest znaczna ....
horneta dosiadałem wczoraj i nie widzę specjalnej różnicy między cb 500, nawet ta druga wydaje się większa, będzie ciężko - tym małym motorkom ze mną :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffktorego horneta dosiadales?
jak cos wiekszego to moze versys?
wszystko mi jedno, mam mało kasy i dużo czasu, na razie się nie przejmuje aż tak bardzo, ale widzę, że i Marek mógł mieć rację z czoperami (ale ja nie chcę!) i Dario z xj900 na przykład.
podoba mi się jeszcze bardzo np. seven fifty, ale problem polega na tym, że wraz ze wzrostem pojemności te motocykle wcale tak nie rosną, po prostu mają większy silnik
tak, biorę pod uwagę, jakieś takieś niby enduro szosowe, z tym, że na pewno nie będzie to versys, bo jest za drogi, to musi być coś starego, jakiś stary transalp, pegaso 650...
chcę i mogę wydać tak mało kasy, że najwyżej się pomęcze nawet na GSie gdzieś w ukryciu na bocznej drodze, mi to bardzo nie przeszkadza
o ile w ogóle się wyrobię w tym sezonie...
no ale chciałbym.
[ Dodano: Sob 19 Mar, 11 23:34 ]
zaraz się pośmiejemy, moment...
[ Dodano: Sob 19 Mar, 11 23:39 ]
dzisiaj odpalaliśmy CB 500 kumpla, wprawdzie zdjęcie jest zrobione tak, że potęguje efekt i opona jest jeszcze niedopompowana, ale...
jazda na psie :twisted: :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffCB500 jest widocznie mniejsze od swojego nastepcy CBF500 (gabaryty takie same jak CBF600)
a ona z tego co widzę chyba we wszystkich tych nakedach jest z grubsza rzecz biorąc taka sama, zobaczymy.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz